It's about My Love & My Life..

By: zie ab

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 24-May-2010 18:01 Email | Share | Bookmark
Entry Penawar Rindu.. & Bakat Time..

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Salam semua..

Rindu btl kat FP nie.. heehe.. TQ pada kawan2 yang masih ingat kat Zila. Sayang korang semua.. Tadi jumpa Kak Nuri kat Jusco, semangat nak update terus berkobar2..

Actually skrg ni, x sihat sangat
selesema + penyakit bulanan + ahad lepas pi main bowling & jln2 kat Alamanda = Sakit & lenguh2 satu badan..

Lately sibuk sangat2.. seminggu 3 kali Zila pegi Bakat, sibuk ngan homestay (beli barang & buat website) & preparation utk kenduri adik ipar yg nak kahwin bln depan.

Tak nak citer panjang moh tgk gambar yg ada..


Date : 03-04-2010
Venue : Ugat, Kementah
Theme : Pink Colour



Qeelah & Hanna dok rumah ngan abah.. It's Mom's Day.. Kalau hari Bakat mmg suami diberi pelepasan kerja, dok rmh jaga anak bagi chance kat isteri bersosial..




Kalau ada yg x tau, Bakat ni persatuan utk isteri tentera. Samalah cam Puspanita, Baiduri, Perkep.
Ada 3 cabang.. Bakat Darat, Bakat Laut & Bakat Udara. Zila, off courselah Bakat Laut tapi majlis yg Zila pegi ni anjuran Bakat Darat. Utk info saja..




Antara menu yg sempat disnap, hidangan diserve course by course. Ada yang x sempat nak mkn pun, sebab sambil mkn ada game.. Hari ni kami dilayan oleh rekrut baru, sambil makan layan live band..




Acara tiup lilin utk org yg baru sambut hari jadi, entah macammana nama Zila tercicir pulak.. Huu hu sedih pulak, nasib baik lepas tu cik abg bw mkn kat BBQ Chicken..




Antara game yang ada..





Kami 3 org jer wakil Bakat Laut..





Bawa Qeelah & Hanna ronda kat tmpat kerja abah, bkn senang nak masuk kawasan larangan ni..

Oklah, sampai sini jer.. InsyaAllah kita jumpa lagi..
TQ pada kengkawan yang sudi dtg, nanti Zila akan buat kunjungan balas pulak..

Adios..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net